Що повинно бути на Великодньому столі, а від чого краще утриматися.

shcho-povinno-buti-na-velikodnomu-stoli-a-vid-chogo-krashche-utrimatisyafoto-1

Що повинно бути на Великодньому столі, а від чого краще утриматися.

Що має бути на Великодньому столі, а від чого краще втриматися.
Паска — всьому голова. Чим більша вона та багатша — багатшим видається святковий стіл. В середину можна покласти багато горіхів та родзинок. Верх щедро прикрасити глазур'ю та цукатами. Тут у кожної господині свої секрети, котрі можливо передаються від бабусь.
Можна також купити маленькі пасочки та дарувати їх гостям, котрі будуть виходити з за вашого святкового столу.
Традиційно мають бути варені яйця пофарбовані у червоний колір — символ Воскресіння Христова.
Також традиційними вважаються домашня ковбаса (не кров'янка), рулети, буженина, яку слід подавати холодною, холодець, риба.
Краще втриматися від міцних алкогольних напоїв, таких як горілка, віскі, коньяк. Адже Великдень — це не пиятика. Підійдуть червоне вино, наливка або легка медовуха.
Якщо Ви йдете на хресний хід і ранкову молитву, їсти можна уже після того, як повернулися зі служби.
Вдалих приготувань!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом