Яку країну називають столицею круасанів та жаб’ячих лапок?

yaku-krajinu-nazivayut-stoliceyu-kruasaniv-ta-zhab-yachih-lapokfoto-1

Яку країну називають столицею круасанів та жаб’ячих лапок?

Яку країну називають столицею круасанів та жаб’ячих лапок? Де найпрекрасніші лавандові поля? Де жінки мріють отримати пропозицію? Правильно, саме в Франції. Проте це далеко не єдині причини, чому цьогоріч країна очолила рейтинг найбільш відвідуваних у світі.

«ВІВА КАПІТАЛ» підготував для вас 7 приводів, після прочитання яких ви точно полюбите Францію та теж захочете її відвідати.

  • Сири. О, ні, не наші в супермаркеті. Справжні, французькі. До речі, дорогою до Етрета (а цю місцину точно варто відвідати) завітайте до найкращих сироварень Нормандії:Ліваро, Пулівек і Нашаталь. Їхні вироби неймовірні!
  • Сидри. Так-так, не вино, а саме сидри! У Франції виготовляють найякісніший сидр у світі. До того ж, тут це не лише напій, але й желе, цукерки та льодяники.
  • Подорож до Кале – це можливість побачити з верхівки тамтешнього маяка Ла-Манш і берег Британії, відчути запах моря та вітер Гольфстріму. Словами не передати, наскільки це фантастично!
  • Природа країни – цілковите задоволення. Етрета, дім у скелях Plougrescant, Сен-Мало, парки… Жодне фото в пінтересті не здатне описати цієї краси.
  • Ринки. При чому як продуктові, де можна купити найсвіжіші морепродукти чи артишоки, так і вінтажних речей. За незвичайним декором для оселі вам точно до Франції!
  • Онфлер, на перший погляд, схоже на Копенгаген. Проте це справжня історична Франція із неймовірними ароматами багатів на вулицях, семиповерховими будиночками та безліччю затишних кав’ярень.
  • Сучасний Нант не завжди згадують в путівниках, а дарма. Це одне із найзеленіших міст Франції з безліччю неперевершених будинків, побудованих за останніми трендами із бетону, скла, дерева й, звісно, зелені.

То що, склали вже маршрут подорожі? А з необхідними для відпочинку коштами допоможуть експерти «ВІВА КАПІТАЛ». Вони порадять найзручніші умови позики з прозорими умовами та нададуть кредит менше, ніж за годину.

Чекаємо на вас у наших відділеннях вже сьогодні!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом