Уявіть: трактори самостійно вираховують відстань між рядками для посіву кукурудзи

uyavit-traktori-samostiyno-virahovuyut-vidstan-mizh-ryadkami-dlya-posivu-kukurudzifoto-1

Уявіть: трактори самостійно вираховують відстань між рядками для посіву кукурудзи

Уявіть: трактори самостійно вираховують відстань між рядками для посіву кукурудзи, сенсори вмикають для неї полив, а роботи збирають качани. А ви при цьому відпочиваєте біля моря й лише спостерігаєте за процесом. Фантастика? Система «Розумна ферма»!

Ферму без фермерів вже давно використовують за кордоном, а в Україні вона лише набуває популярності. Головна її перевага – автоматизований контроль та догляд за господарством. Допомагають в цьому роботи, безпілотні трактори та камери-дрони, надчутливі сенсорні системи й навіть комп’ютери, що вчасно годують та напувають тварин. Такий комплекс зволожує землю, знищує бур’яни та збирає врожай. Достатньо лише запрограмувати систему, ввівши необхідні дані, й вона доглядатиме за полями та фермами. А ви тим часом можете виконувати іншу роботу або відпочивати.

Звертайтеся до найближчого відділення «ВІВА КАПІТАЛ», аби отримати кредит на придбання та впровадження «Розумної ферми». Такий автоматизований комплекс не лише заощадить ваш час, але й допоможе отримати ще більше прибутків.

Не відкладайте успіх до весни – оновлюйтеся вже цієї осені!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом