Медики та дієтологи радять додати до свого раціону більше продуктів

mediki-ta-diyetologi-radyat-dodati-do-svogo-racionu-bilshe-produktivfoto-1

Медики та дієтологи радять додати до свого раціону більше продуктів

Аби залишатися повним сил і енергії в осінній сезон, коли постійно хочеться хіба спати, варто підтримувати здоров’я спортом та деякими дууууже корисними й вітамінними продуктами.


Так, медики та дієтологи радять додати до свого раціону більше:

- солодкого червоного перцю, що містить значну кількість вітамінів С, В1, В2, В9, Р, РР та каротину;
- цитрусових, а саме апельсинів, грейпфрутів, лимонів, лаймів, мандаринів, помело й бергамота. Вони захищають організм від вірусів;
- часнику. Додавайте його до страв і споживайте окремо, аби отримувати наявні в продуктові калій, кальцій, фосфор, вітаміни групи В і С, марганець, йод і фітонциди;
 - броколі, що має у складі клітковину, марганець, йод, фолієву кислоту, вітаміни А, В6 і С. До речі, в цій капусті більше кальцію, ніж у молоці;
 - мигдалю, ненасичені жири якого попереджують запальні процеси в організмі та виводять токсини з організму;
 - шпинату. В ньому дуже багато елементів — від вітамінів А, В2, В6 і К до йоду, фосфору й цинку. А ще шпинат містить корисний для імунітету лютеїн;
 - натуральних йогуртів, що містять пробіотики для підтримання роботи шлунково-кишкового тракту й поліпшення роботи імунної системи. 

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом