Боїтеся запускати стартап в Україні? даремно

bojitesya-zapuskati-startap-v-ukrajini-daremnofoto-1

Боїтеся запускати стартап в Україні? даремно

Боїтеся запускати стартап в Україні? Дарма. Наші розробники й креативники дуууже обдаровані й вже заробляють на своїх проєктах великі кошти. Наші менеджери зібрали дев’ять найоригінальніших стартапів від вітчизняних розробників, аби остаточно переконати вас запускати власну справу.
Jollylook. Пам’ятаєте перші камери в 19 столітті? Візуально Jollylook дуже схожий на них. Проте робить справді якісні фото й навіть майже миттєво друкує їх.

Nuka. Стартап обожнюватимуть ті, хто постійно списує старі щоденники й купує нові. Блокнот і олівець Nuka дозволяють десятки разів писати на одній сторінці, стираючи нотатки за допомогою звичайного антисептики. А тепер уявіть, що вигадали цю ідею учні старшої школи з Києва.

Photon LMS. Це раніше для знімання дрібних об’єктів потрібно було винаймати цілу кімнату. Нині для цього є модулі з 2700-ми світлодіодами у маленькій фотостудії, розміри якої — не більші, ніж коробка від мікрохвильовки

Rawr. Як фітнес-браслет, але з геолокацією і для чотирилапих друзів. Тепер песик точно не загубиться!

FunLight. Закладаємося, такого атракціону інтерактивної доповненої реальності ви точно не бачили. Масштаби справді вражають.
Flasty. Цей особливий 3D-принтер друкує що завгодно шоколадом, сиром, м’ясом, тістом, фруктами й овочами.

Whooshi. З цим ґаджетом кожні навушники стають безпровідними. Магія? Підсилювач звуку!

iGlam. Ця каблучка нарешті розв’яже проблему всіх жінок і вони точно знатимуть, який аксесуар одягти під кожен образ. В чім річ? Просто iGlam, як хамелеон, змінює колір залежно від обраного вбрання.
Переконані, ви також маєте мегакреативні ідеї для стартапу, що зробить життя українців комфортнішим. І аби ви запустили його найближчим часом, «ВІВА КАПІТАЛ» готовий вже сьогодні надати кредит. Просто зверніться до найближчого відділення та отримайте кошти протягом години!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом