Ви все ще в пошуках своєї ніші в агробізнесі? А як щодо смородини?

vi-vse-shche-v-poshukah-svoyeji-nishi-v-agrobiznesi-a-yak-shchodo-smorodinifoto-1

Ви все ще в пошуках своєї ніші в агробізнесі? А як щодо смородини?

Ви все ще в пошуках своєї ніші в агробізнесі? А як щодо смородини?

Їй потрібен належний догляд, якісні добрива та увага, проте експортери та вітчизняні підприємства з радістю купуватимуть у вас екологічно безпечну продукцію. Дехто вважає, що ринок смородини в нас і так великий, проте насправді останніми роками більшість аграріїв засівали поля лохиною. Тому саме цієї ягоди нині вдосталь в Україні. І з тієї ж причини аналітики переконані, що наступними роками попит на смородину не тільки повернеться, а й суттєво зросте.

До того ж, смородина – хороша сфера для інвестицій, оскільки тренд на вегетаріанство набув такої популярності, що більшість підприємств купують цю ягоду не лише для виготовлення джемів, але й для замороження та сушіння, аби взимку продавати ресторанам, виготовляти напої та постачати до магазинів.

Аби наступного літа зібрати великий врожай смородини та отримати перші прибутки, варто вже зараз закупити найкращі для української землі саджанці (наприклад, сорт Тибен) та необхідні добрива. А кошти для старту нової справи ви, як завжди, можете отримати протягом години в будь-якому відділенні «ВІВА КАПІТАЛ».

Наші експерти вже чекають на вас!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом