Літо – найспекотніша пора для власників аграрного бізнесу

lito-nayspekotnisha-pora-dlya-vlasnikiv-agrarnogo-biznesufoto-1

Літо – найспекотніша пора для власників аграрного бізнесу

Літо – найспекотніша пора для власників аграрного бізнесу. За три, а то й менше, місяці потрібно встигнути посіяти, виростити та зібрати врожай, а також вчасно його реалізувати та отримати прибутки. Тому, аби ваші працівники були зацікавлені в якісному результаті й викладалися на максимум, їм потрібно вчасно видавати зарплатню та преміювати. «ВІВА КАПІТАЛ» допоможе вам у цьому й надасть фінансові позики з чесними умовами, гнучкими ставками та без прихованих переплат.

Зізнаємося, що ми теж дуже уважно ставимося до своїх працівників та завжди додатково заохочуємо їхню працю. Тому хочемо поділитися трьома корисними лайфхаками, як правильно преміювати підлеглих:

▪️ робіть це якомога гучніше, підприємство має знати своїх героїв в обличчя. До того ж, такий фокус допоможе працівникові відчути себе справді потрібним та важливим в компанії;

▪️ заохочення мають бути лише за справді значні досягнення. Інакше ви просто розпестите свій персонал і він думатиме, що ви легковажна людина, яка не вміє розпоряджатися грошима;

▪️ розмір премії не має перевищувати 50-ти % й не бути меншим, ніж 20-ть % заробітної платні. А видавати ці кошти найдоречніше в середині місяця, коли люди ще не витратили попередню зарплатню, але вже чекають на наступну. Тоді ваше заохочення сприймуть найрадісніше.

«ВІВА КАПІТАЛ» завжди прагне зробити ваш бізнес ще успішнішим!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом