Досить нудьгувати в офісі!

dosit-nudguvati-v-ofisifoto-1

Досить нудьгувати в офісі!

Досить нудьгувати в офісі! Збирайте валізи, пишіть заяву на відпустку й гайда підкорювати нові куточки планети. До того ж, зі ручним кредитуванням без прихованих платежів від «ВІВА КАПІТАЛ» ви можете обрати для відпочинку будь-яку країну.

До речі, цього літа найпопулярніші туристичні напрями – це:

  • Шрі-Ланка. Обов’язково відвідайте історичні міста Анурадхапура та Полоннарува, наскельну фортецю й палац Сігірія, Золотий храм Дамбулла, познайомтеся з тропічною природу та місцевими тваринами, побувайте на фестивалі та спробуйте різноманітні аюрведичні процедури.
  • Йорданія. Ця неймовірно колоритна країна здивує вас архітектурою, пляжами та водою Червоного й Мертвого морів, а також національною кухнею. Для любителів активного відпочинку тут є дайвінг, польоти на повітряних кулях, екскурсії до віддалених історичних місць на позашляховиках і прогулянки пустелею зі справжнім караваном.
  • Індонезія підкорює з першого погляду різноманітною та яскравою природою та місцевою фауною, небезпечними та красивими вулканами, пляжами, ніби з реклами Баунті, та тисячами приголомшливих храмів.

Тож, обирайте найцікавіший для себе маршрут та дивуйте друзів цікавими світлинами та історіями про нові країни.
«ВІВА КАПІТАЛ» ‒ з нами починається ваш незабутній відпочинок!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом