Бувають дні, коли точно встаєш не з тієї ноги.

buvayut-dnifoto-1

Бувають дні, коли точно встаєш не з тієї ноги.

Бувають дні, коли точно встаєш не з тієї ноги. А як ще можна прокидатися Богдану і Марічці, коли сусіди згори затіяли ремонт?! Невпинний перфоратор, нібито над самим вухом, висверлює "вальс маленьких квітів" А попереду в обох складний робочий день, наради та квартальні звіти. Проте наснаги додає передчуття чудового вечора з друзями: смачна вечеря під футбол та жарти для хлопців та фінал співочого шоу для дівчат І ось наближається вечір, всього декілька годин до часу Х.
Богдану поталанило звільнитися раніше, потрапивши додому він вмикає стеренький телевізор.. і: - Що відбувається? Не працює! Характерний запах пластмаси... Сусідський перфоратор спровокував стрибок напруги!?
Давно потрібно було викинути цей старий мотлох... Але що робити зараз, де так швидко взяти новий телевізор? Зарплатня ж тільки через тиждень... " Та на щастя хлопець згадав про "ВІВА КАПІТАЛ" - ось де можна швидко позичити гроші до зарплатнi! Окрилений вирішенням, Богдан так швидко впорався, що вже через годину, ще до приходу друзів та Марічки, вдома красувалася новенька плазма. От так був СЮРПРИЗ!
"ВІВА КАПІТАЛ" - ми завжди підстрахуємо

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом