Богдану та Марічці дуже пощастило

bogdanu-ta-marichci-duzhe-poshchastilofoto-1

Богдану та Марічці дуже пощастило

Богдану та Марічці дуже пощастило: їм запропонували придбати двотижневий тур по Європі усього за кілька сотен євро. Усе що потрібно — лише наважитися! А, і ще трохи зайвих грошенят.

Спільні спогади про минулу відпустку гріють душу та змушують бажати побачити більше, пізнати світ разом із своєю другою половинкою та стати частиною великої пригоди. Під час сімейної наради було вирішено все ж таки скористатись цим шансом і придбати путівку за такою заманливою ціною.

Наступний крок: треба знайти кошти. На щастя для неочікуваних розтрат існує вигідне кредитування із гнучкими умовами від «ВІВА КАПІТАЛ», яким сім’я регулярно користується для того, аби спростити своє життя і вирішувати усі проблеми швидко та без хвилювань.

Цього разу додаткові гроші також одразу опинились у кишені Богдана з Марічкою, а їх бюджет менш ніж за годину поповнився на потрібну суму.

Подорожам бути! Щаслива сім’я поспішала із відділення «ВІВА КАПІТАЛ» на крилах пригод та вже готова здійснити ще одну свою мрію — провести романтичну вечерю із видом на Ейфелеву вежу.

Що ж, сподіваємось, що їх подорож обов`язково буде вдалою!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом