У вас ще немає піролізного котла?

u-vas-shche-nemaye-piroliznogo-kotlafoto-1

У вас ще немає піролізного котла?

У вас ще немає піролізного котла? Тоді ми терміново йдемо до вас, аби розповісти про всі переваги та особливості цього пристрою. Закладаємося, прочитавши цей допис, ви точно захочете змінити свій старенький котел саме на піролізний.

Найважливіше, що потрібно запам’ятати, — хоча піролізні котли працюють нібито на твердому паливі й мають топку, де згоряють дрова, насправді, система функціонує завдяки газу, що утворюється під час їхнього термічного розкладання. Скажемо заздалегідь, що це значно екологічніше та безпечніше, ніж в разі використання будь-якого іншого опалювального пристрою.

Чому? Зараз розповімо.

- Продукти згорання піролізного котла мають значно нижчий рівень шкідливих речовин. До повітря з такого пристрою потрапляють не гази, а суміш Н2О (пари) й СО2 (вуглекислоти), що є досить безпечними для дихання та навколишнього середовища.

Під час згоряння утворюється не сажа, а зола. Та й то в дуже малій концентрації, а тому піролізний котел можна чистити значно рідше. При цьому, він триваліший період підтримує високу температуру всередині, завдяки чому має високий ККД. Простіше кажучи, в оселі тепліше, а платити доводиться менше.

Завдяки особливій топці достатньо лише раз покласти до неї паливо, аби піролізний котел безперебійно працював протягом доби. Потужність також можна самостійно регулювати — від 25% до 100%.

Щодо матеріалів спалювання, піролізним котлам потрібна не звичайна деревина, а її відходи. Звісно, це також заощаджує ваші кошти й береже природу.

Так, тепер ви точно розумієте, чому потрібно встановити піролізний котел вже цього опалювального сезону. Тільки не вагайтеся: що ближче зима, то вищі ціни на такі пристрої. Приходьте до найближчого відділення «ВІВА КАПІТАЛ» вже сьогодні, аби придбати піролізний котел за найвигіднішим прайсом!

(067) 577 44 06
(047) 251 01 90

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом