У зірок свої «валентинки»

u-zirok-svoji-valentinkifoto-1

У зірок свої «валентинки»

У зірок свої «валентинки». 2006-го року Девід Бекхем подарував дружині на День закоханих діамантове кольє Bulgari, вартістю аж $8 млн. Але це не найбожевільніший вчинок заради коханої в Голлівуді.

Перспективний актор Алек Болдуін відмовився свого часу від кар’єри та будь-яких пропозицій в кіно. Так він підтримав дружину Хіларію, яка доти не мала часу на розвиток свого омріяного бізнесу. Опісля ж саме Алек доглядав дітей без няні, а жінка працювала.

Співак Роббі Вільямс відмовився виступати на закритті Олімпіади в Лондоні, мріючи про це все життя, щоб точно бути присутнім на пологах дружини та народженні доньки в серпні.

А про неймовірний вчинок принца Гарі заради волелюбної коханої дружини Меган Маркл ви й так чули.

Проте, аби вразити кохану, не обов’язково погоджуватися на божевільні та відважні вчинки до Дня святого Валентина. Достатньо подарувати своїй дружині чи дівчині те, про що вона давно мріяла. Прикраси, аксесуари, косметику чи відпочинок біля моря — з «ВІВА КАПІТАЛ» легко втілити в реальність будь-які бажання.

Звертайтеся до наших експертів, аби швидко отримати кредит з прозорими умовами та зручною відсотковою ставкою! Чекаємо на вас в будні від 8:30 до 17:30!

Форма звернення

Ваша заявка відправлена.

Наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом